25 JAN

Hej kompisar! Som vanligt går dagarna alldeles för fort och nu är vi redan i slutet på denna månad. Förra helgen tog jag ledigt fredag och drog mot Piteå Kust & spa hotell. Jag och Laban fick i julklapp av hans familia så vi åkte dit med dom vilket var supermysigt! 
Vi spa-ade såklart, under hela fredageftermiddagen. Sååå skönt och behövligt. På kvällen åt vi middag och hade det trevligt! 
Lördagmorgon - hotellfrulle ofc. Inte illa! Två väldigt mysiga dagar.
Annars har jag mest jobbat och hängt en del på gymmet. Ikväll hade jag tänkt följa Laban på gymmet men har lyckats få hälseneinflammation så kan fan ej gå???? Gör förjävla ont. Men vi har hunnit massa annat idag som att tvätta, städa, handla mat och så. Vuxenlivet yeah. Imorgon och hela helgen är det jobb på schemat + häng med lite vänner. Kram!

ledig dag

Oj vilken fullspäckad dag det har varit! Både jag och Laban var lediga som tidigare nämnt och vi har hunnit med en hel del. Vid 11 åkte vi till jobbet mitt för att prova ut en ny säng vi ska köpa. Därefter åkte vi på Electrolux och köpte en smootheblender. Efter det kom Labans mamma + sambo och fikade, vilket var himla trevligt! Sedan gick vi in på stan och fixade lite ärenden. Sen har vi hunnit sortera massa skräp, kartonger och glas, handlat, lagat middag, tvätta, rensat garderob och lite annat. Puuuh! Och nu soffläge ett tag innan sista tvätten är klar. 
 
Imorgon och hela helgen står jobb på schemat. Hoppas ni får en fin helg!

MÅNDAG

Trevlig måndag på er! I helgen har jag varit ledig så då passade lillasyster på att sova över. Massa mys och Sims-spelande! Annars har jag mest jobbat, klämt in några timmar på gymmet senaste veckan och igår åt vi middag hela familjen hemma i Bureå, himla mysigt. Idag, måndag har jag jobbat i vanlig ordning och nu tänkte jag snart bege mig mot gymmet. Sedan blir det sööömn. Känns inte som man kan sova för mycket denna tid på året? Kan sova hur mycket som helst haha. Kanske beror på att man är död efter jobb och mörkt ute konstant. Behöver vårsol asap.
 
Hoppas ni har en fin vecka framför er! Jag jobbar helg, men på torsdag har jag och Laban ledig dag ihop och då blir det prova ut ny säng, köpa smoothieblender, tvätta, gå och fika osvosv haha. Blir mysigt det också!  
 
 

1/1

Hej mina vänner! Hade en finfin nyårs med mina favorite humans. Vi åt mat i mängder och hade det himla trevligt! Men idag har det mest varit soffläge. Sett film och käkat pizza. 
Vår fina dukning!
 
Imorgon är det jobb på schemat, 8 till 20 haha... Sedan jobb resten av veckan. Hoppas ni får en fin start på 2018! Så skööönt att lämna 2017 bakom sig, är stört taggad över ett nytt år.