16:30

Hej igen! Hoppas ni har en fin tisdag so far! Helgen som varit, var vi först på hippie/bröllopsfest vilket var sååå kul! Synd bara att man har noll ork pga värken att man blir trött av minsta lilla haha. På lördagen hängde vi hemma hos mina föräldrar i Bureå, vi sov över där då festen var i Bureå. Så mysigt! Senare hade vi mello-häng hos syrran min på kvällen. 
 
För tillfället ligger jag hemma i soffan och gör inte så mycket mer än att varva olika serier. De flesta dagarna har sett ut så haha. Men, då man inte kan eller orkar göra så mycket då man är sjukskriven är det bara att passa på att vilavila. Tidigare idag var jag på vårdcentralen och tog massa prover samt fick ny medicin, hoppas nu verkligen att det funkar nu jämfört med den förra!
Annars så på torsdag åker vi äntligen ner till Halmstad! Längtar sååå efter att få träffa Johanna och Tim igen, ska bli jättemysigt att hänga hos dom ett par dagar! 
Och nu ett par veckor framöver ska vi ta hand om denna gullisen. Labans mamma och hennes man åker bort fem veckor så vi har turen att få ta hand om henne då ♥

Comments

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar: