14 september.

Hur underbar var inte himlen häromdagen när jag cyklade hem från jobbet? Inte ofta man får se sånt när det regnar konstant... Idag har jag en ledig dag vilket har varit supermysigt hitills! Laban började jobba efter lunch så vi steg upp rätt tidigt för att vårt soffbord skulle levereras, sedan la vi oss i soffan och somnade till ett litet tag innan vi gjorde frukost. Sedan har jag bara donat på hemma och gjort lite höst på balkongen.
Vi har även fått upp en hylla nu i veckan. Tycker det blev superfint! Ska bara pynta om den lite då jag bara ställde dit något tillfälligt.
Annars har detta varit en superbra vecka hittills! Jag och Laban har bokat tripp till Luleå om någon helg för att fira tre år tillsammans, ska bli kul att få komma iväg och göra något ihop. Har även hänt lite kul på jobbfronten, sedan jag började på Mio har jag jobbat på timtid, men från och med första oktober blir jag heltidsanställd men månadslön och grejer. Känns sjukt? Och vuxet? Haha. Löjligt glad är jag, och bara tanken av att jag kommer få ha semester nästa sommar? Känns så jäkla bra!
 
Nä, nu ska jag fortsätta dricka mitt kaffe framför Vänner. Ikväll ska jag på yoga och sedan träffa syster ett tag. Kramar!

Comments
Felicia

så himla fina bilder

Datum: 2017-09-14 / 15:36:05
Hemsida: http://frokentv.se
Elin Bjurek

Vilken fin solnedgång! Tycker hyllan blev fin som den är nu också :)

Datum: 2017-09-14 / 16:25:45
Hemsida: http://femtiosjukvadrat.blogg.se/
Norrsken Emma

ha en fortsätt bra kväll =)

kram

Datum: 2017-09-14 / 17:45:14
Hemsida: http://nouw.com/lillemmish

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar: