17 NOV

Godmorgon! Här sitter jag och myser framför nyhetsmorgon med detta goda till frukost. Är ledig idag, hur skönt som helst när man har jobbhelg + känner sig krasslig. Lite senare idag kommer syrran hit och vi ska gå en sväng på stan, och sedan ska jag verkligen bara ha en lugn kväll hemma. Typ göra riktigt god middag och se film. 
Hoppas ni får en finfin fredag! Vi hörs när vi hörs 

Dream Journal

Nu var det längesedan jag klickade in här! Har haft fullt upp, som vanligt. Har jobbat som vanligt och festat ca varje helg, är måttligt slut med andra ord haha. Har ju hunnit fylla 21 år också! Trevligt trevligt. Men, idag är jag sjuk. Har varit krasslig ett tag men inatt sa kroppen stopp och blir därför en lugn hemmadag då jag bara ska vilavilavila. Och varva vilandet med att dricka detta ovan, te på ingefära, gurkmeja och citron. 
Har ju förövrigt köpt mig en drömkalender, perfekt för mig som äääälskar listor/att skriva och allt sådant. Haft den i två månader nu och love it.
Resten av veckan består av jobb då jag har jobbhelg. Och fest på lördag. Haha kanske därför jag blivit sjuk.... Blir rätt lugnt. Annars lär jag ju vara ännu sjukare efter helgen. Kram på er!