daily dose of inspiration

Eftersom att ca 95% av mitt kameraalbum består av matbilder så tänkte jag istället bjuda på lite inspiration såhär en grå och tråkig torsdag. Och ni är förmodligen less på mina ständiga frukostbilder som iprincip hela min blogg är fylld av.
Menmen, glad torsdag på er! Jag skrev senast i måndags att - fan vad gött att vara ledig. Så blev dock inte fallet haha. Trodde det skulle bli en chill vecka med nästan för lite inplanerat, men så blev det jobb måndag-lördag istället. Har nu jobbat onsdag och torsdag i Bureå på förskola och passade på att stanna hos familjen över natten då Laban ändå sov borta på jobbet. 
Jag och lillasyster inväntar nu resten av familjen så vi kan äta middag och sedan drar jag till stan igen för att hänga på Edda-relaxen med lite friendos ikväll! Och förresten! Ca det bästa med veckan hitills? Vi fick vår soffa i tisdags, så jävla gött alltså.
Om vi inte hörs innan helgen, ha en bra helg hörni! Själv ska jag chilla som bara den, (jobba såklart), hänga med vänner och gå ut och käka med Laban och mina päron. Kramkram!

Comments

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar: