18 mars

Sedan sist vi hördes har det varit några hektiska dygn. Torsdag hade både jag och Laban tandläkaren på morgonen (med trettio minuters mellanrum samma dag, tur eller vad?) och direkt efter drog vi kosan mot Umeå. Tanken var att inhandla skrivbord, lampor och andra små välbehövliga saker. Vi var i Umeå ca tjugo minuter, sedan åkte vi hemåt igen. Haha snacka om snabb på Ikea! Det var nämligen kris på jobbet, så direkt for jag och jobbade några timmar.
Igår blev det jobb och på kvällen häng hos Paulina och Fritz. Idag har jag jobbat, varit en del hektiska timmar där med. ÄNTLIGEN helg för min del. Nu sitter jag och dricker smoothie, denna vart fan supergod. Tog bara lite av det vi hade hemma, blåbär hallon mango ingefära och kokosvatten.
 
Och idag fyller bästa syrran år!!! Så vi ska dit och gratta henne ikväll, blir supermysigt. Och så har vi även påbörjat vårt hobbyrum. Skrivborden är uppe, min sminkspegel och nu ska jag bara sätta in lampor, sätta upp hyllor och lite sådant. Nice! Hoppas ni får en grym lördag.

Comments
rememberthiis.blogg.se

gott med smoothie :D

Datum: 2017-03-18 / 18:44:54
Hemsida: http://rememberthiis.blogg.se/
Amanda Jona [SPONTAN]

Lät som en bra dag, stort grattis till din syster! :)

Datum: 2017-03-18 / 20:04:21
Hemsida: http://spontan.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar: