en månad sedan sist

Hej hjärtisar, länge sedan sist! Dagarna går så fort hinner verkligen inte med, yeeez. Iallafall haft några guldkorn till dagar och tänkte bjussa på lite bilder av de få gångerna jag faktiskt tagit någon bild. Har ju hunnit med sommarens helg som varje år i slutet på juni - Stadsfesten. Åh vilken fin helg, stört bra väder, fina vänner och allt däremellan.
Har även hunnit med att fira bästis, fikamys hos henne! Och mamsen har hjälpt mig att fixa balkongen klar, så tacksam! Och så njöt vi av middag i kvällssolen när vi var klara. 
I söndags åkte vi till Piteå me och my love för att möta upp hans familj/släkt. Blev middag ute sedan blev vi bjudna på en hotellnatt. SÅ mysigt! Bubbelpool, öl, sovmorgon och hotellfrukost.... Mmmm. Och behövligt att ha lite kvalitetstid sådär en vanlig söndag/måndag när vi sällan hinner umgås på vardagarna.
 
Annars har jag mest bara jobbat, firat midsommar i Långsjöliden, följt gamla jobbgänget på AW, shoppat med mamma och systrarna i Piteå, fiskat och allt däritill. Försöker njuta av livet trots ca sämst väder??? Hallå sommaren, behöver lite solstrålar.

Comments

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar: