october

Man kan ju faktiskt tro att jag dött eller något. Men så är inte fallet! Har lite olika anledningar: 1. jag började blogga på en annan portal men inser att även om jag byter portal så blir inte mitt liv osv mer intressant. 2. Jag har ba jobbat jobbat jobbat. Och gjort massa annat kul, bland annat detta:
Firat Laban! Han fyllde tjugo år för några dagar sedan. Därav kalas och en hel drös med överblivet fika.
Har därför fikat massor haha. Har även firat fina Moa som också fyllde tjugo dagen efter Laban! Micket kul!
Har även fikat med Johanna på stans kanske mysigaste och godaste (!) fik. Alltid behövligt med en catch-up regelbundet när en har fullt upp med jobb osv.
 
Annars gör jag inte mycket på dagarna. Har besökt morfar, bytt till vinterdäck, varit på middagar hos släkt, städat och lite sådant kul. Nä, går mest och längtar tills jag äntligen fyller tjugo år. Baaara nio dagar kvar.....

FEMTE OKTOBER

Hej allihop! Igårkväll for jag och Johanna på yoga, himla skönt alltså. Och idag har vi haft en heldag tillsammans. Först ett träningspass på gymmet, sedan gick vi och handlade, därefter lagade vi god lunch och satt och pratade i timmar! Vi hann även med att baka drömmigt goda muffins.
 
Nu är jag hemkommen och sitter atm och drömmer mig bort bland fina inredningsbilder... Man kan ju alltid drömma haha! Tänkte gör lite middag och sedan så småningom sova, jobbet kallar imorgon! Kramisar

GODMORGON

Hej och godmorgon! Vaknade redan vid åtta, gick då ut på en härlig prommis med lillvovven tillsammans med Laban. Hur härligt? Sedan vi kom in har jag hunnit laga ihop detta goda till frukost. Gröt med massa topping i form av kanel, egenplockade hallon (tack morfar!) och valnötter. Och till det, kiwibitar och citronvatten. 
Ha en fin dag peepz!