11/11

Mitt mellan alla jobbdagar så har jag ju faktiskt hunnit bli tjugo år den sjätte november. Kan här med förklara mig som icke tonåring längre, wiho!
 
Annars så har jag faktiskt en riktigt härlig känsla i kroppen just nu, en känsla som varit long gone ett bra tag. Har ju som tidigare nämnt fyllt år och blivit överröst med massa fina grattis och presenter (tänkte kanske visa lite senare?), är så himla tacksam över alla fina människor jag har i mitt liv. Har hunnit köpa vårt första julpynt till lägenheten och debuterat på systembolaget. Kan säga att jag var en aning förvirrad och skräckslagen första gången där inne haha.
 
Annars så rullar livet på. Snart snart har jag två lediga dagar att omfamna och då ska jag bara rensa och göra fint inför att allt julpynt och dylikt ska upp (är ju måttligt taggad över att få julpynta vårt eget boende första gången någonsin!). Har även funderat på att göra en helt ny omstart på bloggen. Är riktigt taggad på att göra allt mer noggrant och intressant denna gång. Men som sagt, det kräver tid och ork och har inte riktigt det efter dagar på förskola eller i butik... Stay tuned haha!
 
 

Comments

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar: