fem matpics

Hej kompisar! Här kommer ett blogginlägg fyllt med endast matbilder! Kul va! Haha, tyvärr de enda bilderna som fyller mitt kameraalbum i telefonen. Det här goda åt jag när jag satt ute en dag förra veckan i solen (i bikini!!!). Smoothieglass gjord på endast banan, mango och hallon. Och lite citron.
Till lunch en dag åt jag detta som är ca min favvomat. Falafel, linspasta och ett berg av diverse grönsaker.
En frukost. Gröt med kanel, eller ska man säga kanel med gröt kanske? Älskar kanel så jäkla mycket haha + massa god topping och apelsinklyftor.
I söndags åt vi brunch! Himla gott som alltid! Älskar verkligen Brygg's utbud och att det är lite annat än bara mjukbröd med pålägg.
Detta sitter jag och äter precis just nu. Ännu en favvo. Falafel (det ska vara de libanesiska) med bönpasta från Kungsörnen blandat med haricot verts!
 
Annars har jag hunnit med ett och ett annat i livet. Firat bästa morfar som fyllt år, jobbat och flängt runt, bytt däck och tvättat bilen, gått en del promenader, påbörjat projekt balkongen och ja lite sådant. Och nu på morgonen har jag hunnit med promenad med Paulina, duschat, lagat lunch och nu ska jag iväg på jc och jobba.  Puss och kram!

Comments
Lovisa Sanyang

Vad gott allt ser ut!

Datum: 2017-05-09 / 11:36:38
Hemsida: http://locvi.blogg.se/
Elin

Muuums!

Datum: 2017-05-09 / 20:13:57
Hemsida: http://nouw.com/elinlarssonkalla
Alice Lindström

omnooom vad mycket gott!

Datum: 2017-05-17 / 18:58:30
Hemsida: http://alicelindstrom.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar: