en fantastisk vecka

Oj vilken bra vecka jag haft nu på senaste. Har varit ledig i flera dagar och haft så mycket kul för mig. Tänkte summera i bilder:
Förra söndagen åkte vi ut mot Burehällorna och umgicks med Labans familj/släkt. Hade en himla mysig kväll i form av bastu, bad, fiske och god mat! 
Måndagen kom Ella till oss och vi hade massa roligheter för oss. Vi åt glass, gick prommisar med hunden, hade myskväll / sleepover. Tisdagen så hängde vi med Johanna på En Flotte! 
Onsdag var kanonväder, både jag och Laban var lediga så vi hängde på Johanna och Tim till stranden. Första besöket för i år! Kvällen spenderades i Tims stuga, suring till middag, jordgubbar och glass, båttur och massa snack såklart.
Torsdag hade jag också en rätt chill dag då jag gjorde mysig frukost på morgonen, for ut på en springtur, shoppade växter med Anna osv. På kvällen hängde jag med Lisa! Sååå mys, jag bjöd henne på picknick och bubbel då hon fyllde år tidigare i juli. Perfekt kväll.
Lördag hängde jag med dessa pärlor! Jag och Frida hade ordnat en liten hejdå-middag/tapas för Johanna som snart lämnar oss och flyttar till Halmstad. Hade världens mysigaste kväll men kommer döööö utan henne vad ska jag ta mig till???? Tur det inte är för alltid (får jag då hoppas!!!)
Ja, back to work som man säger (var redan tillbaka i lördags haha...) men hade en helt underbar vecka! Nu blickar vi framåt mot augusti som både kommer innehålla roliga och jobbiga saker. Over and out.

en månad sedan sist

Hej hjärtisar, länge sedan sist! Dagarna går så fort hinner verkligen inte med, yeeez. Iallafall haft några guldkorn till dagar och tänkte bjussa på lite bilder av de få gångerna jag faktiskt tagit någon bild. Har ju hunnit med sommarens helg som varje år i slutet på juni - Stadsfesten. Åh vilken fin helg, stört bra väder, fina vänner och allt däremellan.
Har även hunnit med att fira bästis, fikamys hos henne! Och mamsen har hjälpt mig att fixa balkongen klar, så tacksam! Och så njöt vi av middag i kvällssolen när vi var klara. 
I söndags åkte vi till Piteå me och my love för att möta upp hans familj/släkt. Blev middag ute sedan blev vi bjudna på en hotellnatt. SÅ mysigt! Bubbelpool, öl, sovmorgon och hotellfrukost.... Mmmm. Och behövligt att ha lite kvalitetstid sådär en vanlig söndag/måndag när vi sällan hinner umgås på vardagarna.
 
Annars har jag mest bara jobbat, firat midsommar i Långsjöliden, följt gamla jobbgänget på AW, shoppat med mamma och systrarna i Piteå, fiskat och allt däritill. Försöker njuta av livet trots ca sämst väder??? Hallå sommaren, behöver lite solstrålar.