mitt nyår

Hade en sån jäkla bra nyårsafton. Började med bad på badhuset under dagen som Paulina hyrt (lyxigt värre), därefter hem och göra sig iordning. Därefter styrde vi kosan mot Fritz! 
Började med förrätt, och därefter varmrätt. Oj så gott och så mycket mat vi hade haha! Därefter lekar och så vidare, så höll det på hela kvällen. 
Cred till Paulina och Fritz som fixat så himla fint med hattar och dylikt, var en sjukt bra kväll och vi var ett sådant härligt gäng! Vid tolvslaget skålade vi och tror vi kom hem vid halv fyra någongång. 
 
Idag har det varit mindre kul, seriöst alltså. Vi har ju måstat flyttpacka som bara den idag och imorgon + att inte må tipptopp... Eftersom att både jag och Laban åker till Bali (han på tisdag och jag den femtonde) måste vi iprincip packa ihop vår nuvarande lägenhet innan dess. Och imorgon händer det en hel del på vårt schema. Först ska vi skriva kontrakt för nya lägenheten, därefter packa och städa som fan då det är visning här på eftermiddagen. Därefter kommer mamma och syster och hjälper oss att rensa ur, då är det bara att köra järnet med flyttpackningen.  
 
Ja, sedan får jag prova på att bo hemma hos föräldrarna igen i två veckor innan jag, Moa och Evelina åker till Bali!!!! Can't fucking believe it. Och att när vi kommer hem får vi nycklarna till nya lägenheten!!! 2017, you are gonna be a freaking good year.

Comments

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar: