bilder från tvåtusensexton

Har inte mycket att bjuda på förutom en drös med bilder från det gångna året. Fredag det trettonde idag och det har stått jobb på schemat. Imorgon jobbar jag min sista dag på hela tre veckor. På söndag åker vi, och kunde inte kännas mer fantastiskt. Kram så länge och sköt om er!

on my mind...

Vad jag helst lägger mina tankar på nu om dagarna... Kanske inte så konstigt att jag har inredningsdrömmar och längtan efter varmare breddgrader haha. Endast fyra dagar tills vi sätter foten på flygplanet och att efter resan har vi en helt tom lägenhet att fylla. Kan ju säga att jag är en aning exalterad över kommande månader, minst sagt.

MÅNDAG 9 JANUARI

Tänkte summera lite vad som hänt den senaste tiden:
 
- Har flyttat hem till mitt lilla rum hos föräldrarna 
- Jobbat ett par x antal timmar
- Blivit bjuden på hejdå-middag av Sofie
- Tittat på filmen Bad Moms (förövrigt asbra??? tips)
- Drömt en hel del om Bali, åker om 6 dagar!!!
- Börjat på en liten smoothiedetox, tänkte rensa ur allt skit från kroppen såhär efter jul
 
Mer än så händer det inte i mitt liv just nu. Sitter i soffan invirad i en filt, dricker smoothie och tittar på Vänner. Och hoppas för hela mitt liv att jag inte får sjukan som hela min familj verkar ha drabbats av. Kram på er och ha en fin måndag!
 

mitt nyår

Hade en sån jäkla bra nyårsafton. Började med bad på badhuset under dagen som Paulina hyrt (lyxigt värre), därefter hem och göra sig iordning. Därefter styrde vi kosan mot Fritz! 
Började med förrätt, och därefter varmrätt. Oj så gott och så mycket mat vi hade haha! Därefter lekar och så vidare, så höll det på hela kvällen. 
Cred till Paulina och Fritz som fixat så himla fint med hattar och dylikt, var en sjukt bra kväll och vi var ett sådant härligt gäng! Vid tolvslaget skålade vi och tror vi kom hem vid halv fyra någongång. 
 
Idag har det varit mindre kul, seriöst alltså. Vi har ju måstat flyttpacka som bara den idag och imorgon + att inte må tipptopp... Eftersom att både jag och Laban åker till Bali (han på tisdag och jag den femtonde) måste vi iprincip packa ihop vår nuvarande lägenhet innan dess. Och imorgon händer det en hel del på vårt schema. Först ska vi skriva kontrakt för nya lägenheten, därefter packa och städa som fan då det är visning här på eftermiddagen. Därefter kommer mamma och syster och hjälper oss att rensa ur, då är det bara att köra järnet med flyttpackningen.  
 
Ja, sedan får jag prova på att bo hemma hos föräldrarna igen i två veckor innan jag, Moa och Evelina åker till Bali!!!! Can't fucking believe it. Och att när vi kommer hem får vi nycklarna till nya lägenheten!!! 2017, you are gonna be a freaking good year.