Uluwatu/Canggu

När vi åkt från Gili T så for vi mot Uluwatu och mötte upp de andra som vi hängde med resten av resan.
Tog tyvärr nästan inga bilder i Uluwatu då jag typ tre av fyra dagar låg i influensa... Typiskt! Men jag hängde med på litegrann trots jag mådde skit. Ville ju inte missa!
Sååå fint var det! Här är stranden Padang-padang. Dock är det stört mycket trappor nedför (sedan uppförs ju...) och tipsar inte att gå i dem om du har feber och är dödsförkyld haha. 
Här var Dreamland-beach men tyvärr hann vi inte riktigt se det drömmiga med den stranden. Var jättemycket skräp längs med stranden och det regnade titt som tätt... Men tror det skulle vara superfint om det var en solig dag och att vågorna går rätt så dom inte spolar upp så mycket skräp!
Inte så dåligt utsikt från detta matställe iallafall!
Nästa stopp var Canggu och det tyckte jag nästan var det bästa stället. Vi bodde på Sikas homestay och var himla mysigt och rätt billigt! Låg på ca 70 kr natten. + det var nära till Shady Shack hehe.
Vi åt ofta på sjukt nice caféer.
Dom hade ett svenskt café! Fika hette det.
Frukostmaten på Shady får jag ju inte missa att visa bilder på. Drömmigt är bara förnamnet!
Surfdudes. Själv satt jag på stranden och läste bok medan dom surfade hahaha. 
 
Tror jag tyckte om Canggu så mycket för det var inte lika "turistigt" som de andra ställena. Tipsar er verkligen att åka till Canggu om ni ska till Bali. Dock är det inte så fina stränder (det är mer surfstränder med höga vågor - inte så badvänligt) men annars var det dröm.
 
 
 
 
 
 
 
 

Comments
Clara

Wow vilken resa och fina bilder! Blir så sugen. Canggu är noterat. Gillar såna där icke-turistiga ställen :)

Datum: 2017-02-13 / 16:40:51
Hemsida: http://claratoll.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar: