Ubud

Sista stoppet på vår Bali-resa var Ubud. Dit åkte bara vi tjejer och bodde där typ tre-fyra nätter om jag inte minns fel? Dock regnade det heeela tiden vi var där vilket var lite tråkigt... Men vi hittade på en hel del saker ändå!
Vi gick såklart på Monkey Forest! Vilket var roligt, tills en apa kissade på mig och Moa uppifrån ett träd hahaha... Mindre kul.
Sedan var det ju såklart givet med yoga när vi var i Ubud. Lyckades få med mig tjejerna hihi, vilket jag blev superglad över. Tror dock aldrig jag svettats så mycket i hela mitt liv, helt stört varmt haha.
En hel del god mat var det även där!
Sedan hann vi även med att forsränna, shoppa litegrann och tatuera oss! Vi var i Bali nästan tre veckor men jag vill bara dit igen. Kan typ inte titta på bilder därifrån för jag blir så ledsen över att jag inte är där längre och att tiden gick för fort när vi väl var där. Längtar så stört mycket efter stranden längs hela Gili T och Canggu. Herregud vad underbart det var. Ska helt klart resa till Bali igen någongång! (typ snart helst)
 

Comments

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar: