THIS MONDAY

Hej kära fina ni! Tänkte bara berätta lite snabbt om helgen. I lördags jobbade jag och därefter spenderade vi hela kvällen hos Labans pappa som fyllde 40 år! En riktigt mysig kväll trots att jag somnade i soffan haha... Och igår! Då flyttade vi. Finally! Så nu är det kaosartat i vår lägenhet. Trots att vi står utan de flesta möbler vi behöver för tillfället, så trivs jag redan så jävla bra. Jag vet att det kommer bli så jäkla grymt och att vi kommer älska att bo här.
 
Så, tredje flytten detta år och nu är vi tillbaka på Älvsbacka. Till och med centralare denna gång än förra lägenheten! Love it! Nu bor vi på 87 kvm (stort JAG VET), centralt som bara den (rättare sagt granne med Ainas café) och vi har ett förstahandskontrakt, så det är bara att spika upp en tavla vart fan vi vill. Så JÄKLA GÖTT!
Me atm. Dricker julkaffe (det enda vi hade kvar..) och bara njuter av vår kaosiga lägenhet. Men det känns ba så jävla nice. Strax ska jag gå och ta tag i köket, målet för dagen är att bli någorlunda klar där. Men först ska jag internetshoppa lite hehe... (är ju galet taggad på att inreda 87 kvm!!!!)
 
Kram!

Comments
matilda

Åh så kul att du trivs i lägenheten! 87 kvd är ju grymt stort, så kul! Du har det bästa framför dej ju, att se lägenheten växa fram då man inreder, hoppas man uppskattar det fortfarande efter tre flyttar :D

Datum: 2017-02-13 / 18:22:33
Hemsida: http://tildasofias.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar: