EGENGJORD GRANOLA

Igår prövade jag på att göra egen granola. Himla gott blev det! Körde lite på känsla och använde detta:
2 dl hasselnötter (hacka dem i mindre bitar)
1 dl pumpafrön
1/2 dl linfrön
2 dl solrosfrön
ca 2dl havregryn
Lite valnötter
Blanda allt och tillsätt lite smält kokosolja, honung och lite vatten i själva "smeten". Jag hällde i massa kanel också då jag tycker det är så gott! (bland i chiafrön samt hyvlade kokoschips efter allt varit i ugnen om en vill). Lägg ut på plåt och rör om då och då.
 
In i ugnen på 150 grader, ca 20 min eller till granolan blir gyllenbrun.
Vóila! Blev drömmigt gott alltså.
Till granolan hade jag denna favorit. Vegansk yoghurt, den är SÅ god! Ni måste prova!

Comments

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar: