mysig helg

Ett skepp kommer lastat med ännu ett matinlägg. Ovanligt? Tror ej. Iallafall, haft en himla mysig helg. Igår jobbade jag ett par timmar vilket var superkul, och på vägen hem köpte jag med tacos som vi gjorde till middag.
När klockan var vid nio myste vi oss ner i soffan med ca allt gott som finns. Och såg mello haha. Men himla mys var det då jag och Laban inte hunnit träffas så mycket i veckan.
Och idag har jag hunnit med en hel del! Trots att jag vaknade efter kl tio??? Händer ju ca aldrig nu för tiden. Menmen, vi gjorde massa god frukost ihop och senare for jag och Anna en sväng på solbacken. Med hem fick jag en hel del finfina växter, målarfärg och lite annat fint. Har sedan storstädat, diskat, bakat mer dadelbollar, varit hemma i Bureå och hunnit med både ett besök hos mina föräldrar, för att sedan åka till Labans mamma och sambo. Där bjöds det på himla god middag och massa mys som vanligt. 
 
Jaja, nu är jag helt slut och förmodligen ni också efter att ni nyss läst om all onödig information om mitt himla kul liv. Nä men, jobb imorgon hörni! Bäst att kanske lägga sig och sova en stund då.
 
Pusspusspuss fina ni!!

Comments
Matilda

Visst är det konstigt, somliga dagar vaknar man 10 och hinner med massor medan man andra dagar vakner 8 och hinner inte med något alls. Mysigt verkar du ha haft det!

Datum: 2016-05-16 / 07:56:39
Hemsida: http://tildasofias.blogg.se
ISA

Vi älskar ju matinlägg! haha du verkar alltid äta så gött med.

Datum: 2016-05-17 / 20:27:25
Hemsida: http://isabyl.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar: