hej hallå

Hej jag lever! Men har fullt upp ca hela tiden. Tänkte summera dagarna lite snabbt sedan vi sist hördes av (det vill säga i fredags).
Lördag: Jobbade jag först ett par timmar, sedan följde syster mig hem och vi lagade tacos ihop. Sedan blev det soffhäng ett tag innan jag skjutsade henne till en vän, fint med lite systertid sådär! På kvällen hämtade Fanny upp mig för häng hos Johanna. En mycket bra lördag med andra ord.

Söndag: Hade nog ca världens ångest-dag någonsin. Vet ej varför? Men den blev tusen gånger bättre när min älskade Emmelie hämtade upp mig och vi for och satte oss uppe på ett litet berg och hade catch-up om allt och inget. Hon hade nämligen varit borta en vecka utomlands så jag hade saknat ihjäl mig efter henne.
Måndag: Jobbade jag såklart haha. Eftersom jag hade öppning på jobbet slutade jag tidigt vilket var guld - för på eftermiddagen träffade jag Emmelie igen. Vi for på Ica och köpte ca allt gott man kan tänka sig och köpte med oss mat från Wok'n roll. Till det såg vi massa filmer hela kvällen.

Tisdag: Jobbade jag också då, for sedan hem till familjen och åt middag. Typ mer än så hände inte, casual tisdag.
Idag onsdag: Först jobb, och sedan har jag ätit middag hos la familia och därefter blev det kalas för två av mina kusiner som fyllt + fyller år idag! Nu inväntar jag Laban sedan måste jag sova. Stiga upp klockan fem imorgon vetni. 
 
Puss och kram hoppas ni mår fint!

Comments
ISA

hur kan dina dagar alltid kännas så himla fina och mysiga!? fattar icke. Men gillart!

Svar: Åh men tack!!!
Emma Öhgren

Datum: 2016-05-25 / 22:56:31
Hemsida: http://isabyl.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar: