fredag lördag söndag

Tänkte summera min helg litegrann. (alla bilder i detta inlägg är från i lördags)
 
Fredag: jobbade till stängning och sedan gjorde jag inte mycket. Lagade middag och såg tv. Senare på kvällen blev jag upphämtad och då for vi till Tim för lite kortspelande.
 
Lördag: jobbade också, efter det for jag och Laban mot falkträsket och vandrade upp mot falkträskberget. Ca finaste utsikten ever. Efter det hämtade vi upp Emmelie för lite grillning och mys på Rovön. Där satt vi i timmar, åt mat och bara hade det allmänt bra. Laban fiskade och vi satt mest och åt chips hihi. Senare kom även Lisa förbi och kvällen var fulländad. Himla mys.
Söndag: drog oss ner mot Umeå då vi skulle hjälpa min syster att packa ihop sitt lilla rum. Sorgligt men himla tur för mig som får hem min syster igen hihi. Blev även lite shopping, hittade ett par shorts, träningskläder och korgar till mig. 
 
Och idag måndag har jag inte heller gjort mer än att jobba typ. So much fun! Eller, har haft lite fin tid med mamma och mina systrar också, guld! Imorgon blir det öppning på dagis sedan ska jag bara njuta av min lediga eftermiddag i solen.

Comments

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar: