TORSDAG 15 DECEMBER

Tänkte inleda detta inlägg med lite foton från vår lägenhet. Vi bestämde oss för att inte ha en stor gran i år, men nog fan har vi tre små istället hehe. Klart man ska julpynta litegrann! Dessa små fann jag i skogen (oväntat...) och pyntade med bollar från Clas Ohlson. Lite mysigt blev det endå.
Och kan vi bara ägna oss lite rader till serien SKAM? Hur bra och fin och genialisk? Jag och Laban var båda lediga i måndag & tisdags så vi sträck-såg båda säsongerna. Kan inte längta mer tills den tredje säsongen kommer ut, är nog nästan mest pepp på den av dom alla tre säsongerna. Och man kan ju inte heller låta bli att försöka sig på att prata norska. Tror vi gick runt hela dagen på jobbet och fjantade oss haha.
Nyårslöfte 2017: lära sig norske
 
Nä, annars har det inte hänt mycket i mitt liv. Jobbade mitt sista pass på förskola för i år igår, vi hade även middag med JC-gänget (vi skippade julbordet i år och käkade på Bishop's NICE) och idag har jag jobbat. Och samma gör jag imorgon, och alla dagar fram till julafton... Nu inväntar jag en jobbande pojkvän, för sedan ska vi äta middag och göra tråkiga grejer som att handla mat och städa. Kram och ha en fin vecka!
 
Ps. Skoja, måste nog först lära mig bättre engelska än norska om jag ska vara ärlig. Tror jag får bättre användning av engelska i Bali än norska. Eller vad tror ni

Comments

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar: