2016 QUESTIONS

Tio händelser som varit bra det här året? 
Fick jobb inom förskola. 
Flyttade hemifrån.
Stockholmsresan i Augusti.
Att jag lärde känna Johanna, som är en av mina absolut närmsta vänner idag.
Hemavan-trippen med familjen.
Stadsfesten.
Midsommar med härligaste gänget.
Att vi bokade en resa till Bali om ca två ynka veckor!
Att vi idag fick besked om att skriva kontrakt på en förstahandslägenhet på Älvsbacka.
 
Kommer inte på mer..
Hur skulle du beskriva din klädstil 2016? 
Ganska enformig och enkel. Mycket jeans och basplagg tillsammans med sneakers/birkenstock typ haha.
Vilket var ditt största misstag? 
Återigen som alla andra år. Att jag stressat övermycket, seriöst. Är fan inte hälsosamt haha. + att jag tog på mig för mycket jobb i våras att jag knappt ville jobba alls resterande månader detta år. Det slog som över.
 
Vad spenderade du mest pengar på? 
Garanterat inredning. Och ännu mer pengar kommer läggas ner på inredning under 2017... då vi flyttar till ännu större, en 3a!
Mådde du bättre eller sämre under 2016 än vad du gjort tidigare år? 
Ärligt, så mycket sämre. Har nog seriöst aldrig mått såhär dåligt under ett år hitills. Dels tog stress och ångest över mig pga jobb och boende och bara massa annat. Men sen också hade jag så himla problem med mina leder i händer och fötterna i somras att hela sommaren bara gick åt att lida av smärta och typ gråta haha. Men nu. Nu ni, jag känner på mig att 2017 kommer bli ett av dom bättre åren. Jag får fast anställning på jc (inte heltid då men) + har förskolejobb, älskar de jobben. Kommer flytta in i en lägenhet som har serri bästa läget någonsin + är vår egen. I år har vi ba flängt runt i trång lägenhet + andra handslägenhet och det har aldrig känts så bra alls. Men nu ni!!!! + Ska göra allt i min makt till att sköta om mig själv och mitt välmående. Det måste vara prio 1 för det har det verkligen inte varit detta år.
Finns det något du önskar att du lagt mer tid på? 
Mig själv och mitt mående.
 
Hur kommer 2017 att skilja sig från det här? 
Jag har bestämt mig för att det ska skilja sig en hel del. Annars pallar jag ju lixom inte, 2016 är inget år att hurra över förutom några få grejer. Jag ska prioritera om helt och hållet (har egentligen redan börjat göra det men vi säger 2017, that's the shit). Jag och mina underbara vänner åker till Bali 15 januari, kan inte bli en bättre start på 2017. DIREKT vi kommer hem, får vi nycklarna till vår nya lägenhet. Därefter ska jag ba götta i att inreda och må vår lägenhet, jobba på jc och ha en jäääävligt bra sommar, ärligt - det ska bli den bästa. Kan ju inte heller bli sämre att vi kommer ha 50 meter ner till manhemskajen och 500 meter in till centrum.... 
Vilka låtar kommer att påminna dig om 2016
Åh... låt mig tänka. Har en hel del, men bjuder på tre goingar.
 
Final song - MØ
Cold Water - Justin Bieber
Black Car - Miriam Bryant
Hur ska du spendera din sista dag av 2016?
Vi ska vara ett gäng på tretton personer hemma hos Fritz. Där ska vi laga massa mat och bara festa som tusan haha. Är ju nästan aldrig på partaj längre, men nu har man all möjlighet i världen utan jobb dagen efter osv så nu kommer det blir sååå kul!
 
Lärde du känna några nya människor? 
Ja massa fina! Bland annat Johanna som jag nämnde, även om vi inte alls känt varandra länge är hon en av mina underbaraste vänner ♥
Ja, det var detta året det. Och även om det finns små guldkorn här och där som gjort året bättre så vill jag bara blicka framåt. Jag tror på 2017, och förhoppningsvis alla år därefter. Låter så jävla klyschigt men jag behöver bara en clean start. Behöver bara få börja om lite, tänka om lite och tänka lite smartare den här gången. Eller kanske bara ta dagen som den kommer och inte tänka så förbannat mycket? Ja, så kör vi tycker jag.
 
Hejdå 2016, HJÄRTLIGT välkommen 2017!
 

Comments
Johanna

❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Svar: PUSS!!!!
Emma Öhgren

Datum: 2016-12-30 / 21:55:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar: