latest

Här ekar det tomt men det är pga det har varit överdrivet mycket i livet på senaste tiden. Men nu är jag ledig rätt mycket resten av augusti så ska försöka hitta lite inspiration till att blogga och göra videos. Men, nu tänkte jag summera litegrann vad som hänt i bildform:
Vi har flyttat till en större lägenhet! Blev snabba puckar, och vi hyr i andra hand - men vi trivs redan sååå bra. Vi flyttade in i måndags och har fått klart det mesta.
Och så har vi även invigt balkongen. Vilken lyx känner vi! Att ha balkong, som dessutom har eftermiddags/kvällssol. Hur underbart som helst!
En liten sneakpeak på sovrummet. Ni ska självklart få fler bilder sen! Lägenheten hyrdes ut möblerad så nästan inga möbler är våra, men all inredning och dylikt är vårt! Kolla så ljust och fint i sovrummet. 
Tre av mina växter av typ.... alla tjugo-tjugofem? Fördelen med en större lägenhet = fler ställen att ha fler växter på hehe... Och det fina ljuset köpte jag på H&M Home.
Liten del av hallen. Fick téet och den fina blomman av Johanna i inflyttningspresent, bästa hon! Och spegeln är från H&M Home.
Varit på födelsedags/inflyttnings-fest hos Johanna och Tim med massa härliga människor! Dom har ca finaste lägenheten någonsin.
Suttit på bryggan många kvällar i kvällssolen. Här med Anna och Elin! Jättemys!
Och i onsdags for jag och Johanna till Umeå en sväng för Ikea och shopping! Fick med mig lite för mycket inredning haha...
 
Annars så har jag jobbat, suttit för många timmar på vårdcentralen, ätit ca fem st olika mediciner utan förbättring (orkaaar inteee...), hängt var och varannan dag med Johanna och pysslat på i lägenheten. Snaaart är jag äntligen lite ledig och då ska vi en tripp till Stockholm för massa roligheter, can't wait!!!

Comments

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar: