frukostfavoriter

Ett skepp kommer lastat med... Ett mina-favorit-frukostar-inlägg! Vet att det har önskats, så här nedan har jag knåpat ihop ett litet rörigt inlägg. Ni märker nog vad jag helst av allt äter till frukost hehe.
 
Let's start with...
Den gröna smoothien! Topp ett alla kategorier typ. OM man gör den rätt! (annars kan den lätt smaka gräs).
Som ni kanske redan vet så är min favorit gjort på mango, avokado, babyspenat, lime och vatten.
Next up är, bananplättarna! Äter inte det jätteofta, gör det ibland när jag har ork. Godast till är hallon och blåbär tycker jag!
Sedan tar jag även med chiapuddingen, vilket dock inte var min favoritfrukost men jag vet att det är en jättebra och nyttig frukost. Ska nog dock prova göra den på choklad-havredryck och se om det blir godare! 
Och så det jag äter nästan varje dag - yoghurt med massa topping på. Jättegott och mättande! 
Sen får vi ju inte heller glömma avokadomackorna. Något som är bland det godaste jag vet. Alltid på knäckebröd, smör, massa avokado på och så salladskrydda. Ibland har jag även skinka, tomat eller groddar på. Finns seriöst inget godare!
Sen får vi inte glömma havregrynsgröten! Något jag inte gör så ofta, men ibland gör jag det innan jobb då det mättar supermycket. Det jag tycker är godast till är blåbär, nötter, kokos, mjölk och kanel. 
Och såklart så finns alltid den varma drycken med när jag käkar frukost. Är det inte kaffe så är det té, och är det inte té så är det chailatte. Det är seriöst ett måste när jag äter, oftast kaffe iallafall. När jag äter frukost dricker jag oftast kaffe, ett kallt glas vatten och en smoothie. Men det ser såklart olika ut beroende på vad jag är sugen på/hur mycket tid jag har.
 
Sådär. Nu har jag gjort ett långt frukost-inlägg om det jag oftast äter. Hoppas ni gillar't!
 
 

Comments
Amanda Jona [SPONTAN]

Åh vad jag blev hungrig nu, haha!

Datum: 2016-04-07 / 08:10:54
Hemsida: http://spontan.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar: