Mitt 2015

Istället för att gå igenom månad för månad av detta år så tänkte jag istället summera det mest händelserika och minnesvärd som hänt under mitt 2015.
Let's start med denna tripp. 11 januari drog jag och laban till Gran Canaria en vecka, vilket var supermysigt! Var inte alltid bäst väder men vi hittade på saker ändå. Badade i havet, gick på upptäcksfärd, solade, åt massa gott osv.
28 januari drog jag tillsammans med bästisarna till London! Där var vi några dagar och hade det superkul. Det blev mest shopping men även en del annan sightseeing, god mat och utgång. Suuuperkul var det iallafall!
Sedan kom även vårt allra sista efter sexton-program ut! Var riktigt kul att göra dessa.
20 mars åkte jag, mamma och syster till sthlm under några dagar! Syftet med den trippen var ju att se Katy Perrys show (som förövrigt var helt galen och magisk) men vi hann med massa annat kul också! Vi shoppade en hel del, åkte in till gamla stan och gick på mysiga butiker, åt massa god mat, såg 3D-bio och annat. En riktigt mysig resa!
I april så bodde jag och laban hemma hos hans mamma i tre veckor då dom var på semester på Bali. Fick en liten försmak av hur det var att bo sambos hehe, men det var supermys! Körde till skolan tillsammans, lagade mat, fick alltid turen att somna bredvid honom + mysa med deras katter hihi.
Och så i maj, åkte jag till Rhodos med älsklingarna mina. En av de bästa resorna! Åt bara god mat hela tiden, var ute på bargatan, solade, badade och var så euforisk av lycka typ ständigt.
Och i juni var det ju bal också. En fin dag, med min(a) favorit(er)
Och sedan får vi ju inte glömma livets dag. Studenten!!! Aaaah alltså vilken dag. Toppar de flesta helt klart.
Sedan får vi ju inte glömma sommarens alla fina stunder. Och här är bara några av dem! Alla dagar/kvällar på favoritplatsen hällorna, middagar i solen med fina vänner, tältfesten på min gård, stunder vid vattnet då laban metade och jag läste böcker, dagarna i labans stuga, kvällen i kajsas stuga med massa bra tjejer osv
Att jag fick fira ett år med honom. Och förhoppningsvis massa fler fina år tillsammans! 
Och slutligen sthlms-resan vi gjorde nu i oktober då vi såg Imagine Dragons. Och det bandet är ju grymmast, sjukt bra live!!! Och allt det andra vi gjorde var riktigt kul också. En superkul resa!
 
Och slut på detta år. Och kan lugnt säga att detta år blir svårt att toppa. Tre resor, två sthlmsresor med konserter, studenten, en bra sommar (trots det sämre vädret) och en del andra bra besked och händelser! Nä, 2015 du var ett grymt år! Men nu ska vi allt se till att 2016 blir ännu bättre. Kommer bli fett.

Comments
Anonym

Vilket hotell bodde ni på Rhodos?

Svar: Aqvarium view :)
Emma Öhgren

Datum: 2015-12-08 / 18:14:57
en av älsklingarna (den blonda)

alltsåå åååh värsta mysinlägg!!! superkul att läsa :* puss

Svar: PUSS!!!!
Emma Öhgren

Datum: 2015-12-08 / 21:26:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar: