2015

Hur sjukt är det inte att 2015 nu snart är slut? Sinnesjukt vad tiden gått fort. Tänkte göra en liten resumé över lite olika saker.
Tio händelser som varit bra det här året? 
Åh många. Gran Canaria. London. Katy Perrys konsert samt Stockholmstrippen med syster och mamma. Rhodos. STUDENTEN. Balen. Firade ett år med bästa killen. Att vi fick veta att vi kommer flytta in i egen lägenhet. Imagine Dragons konserten samt det andra vi gjorde i Stockholm. Att jag fick två av jobben som jag helst av allt vill jobba med.
 
Hur skulle du beskriva din klädstil 2015? 
Blandad. Mycket bekvämt och mönstrat. Mycket sneakers och boots, fladdriga byxor, blusar, stora mysiga koftor. Typ som nedan:
Blev du kär i år?
Var redan kär vi världens bästa när 2015 började.
 
Vilka länder besökte du?
Kanarieöarna, Storbritannien och Grekland.
 
Vilket var ditt största misstag? 
Att jag stressat upp mig för mycket pga jobb och lägenhet. Att jag inte lyssnat mer på mig själv och mitt mående.
Vad spenderade du mest pengar på? 
Resor.
 
Vad gjorde dig riktigt glad? 
Mycket mycket! Finns mycket fina minnen från detta år som jag kan räkna upp, men studenten är helt klart en av de lyckligaste dagarna i mitt liv.
  
Mådde du bättre eller sämre under 2015 än vad du gjort tidigare år? 
Mådde garanterat bättre. Har gjort mycket som fått mig att må bra + har haft underbara människor kring mig hela tiden. Men dock hade jag världens obalans i livet nu i höst och hade mycket ångest pga jobb och liknande. Men det jag måste lära mig är att det löser sig alltid, oavsett. 
Finns det något du önskar att du lagt mer tid på? 
Önskar att jag hade fotograferat mer och träning.
 
Hur kommer 2016 att skilja sig från det här? 
Det kommer skilja sig i och med att jag kommer jobba hela 2016 och inte gå skola som jag gjorde en del av detta år. Kommer resa till andra platser, kommer bli sambo med laban och flytta in i vår mysiga (och förhoppningsvis snart klara...) lägenhet. Jag kommer inte ha massa plugg att måsta fokusera på, på kvällar och helgerna. Ser så mycket framemot 2016 och att få en clean start. Och med det menar jag att börja på ett nytt år som innehåller noll saker och att få fylla det själv med massa minnesvärda och fina minnen.
 
Något du vill säga dig själv inför 2015?
STRESSA INTE. Kommer väl få magsår snart pga är stressen itself. Och det löser sig. Måste fan tatuera in det för det är SÅ sant! T.ex har haft världens ångest över jobb - se där nu har jag två av de jobben jag mest av allt ville ha! Men sedan att bara ha kul och gå efter mina drömmar. (haha klyschigt i know)
Vilka låtar kommer att påminna dig om 2015
Ca alla Imagine Dragons låtar, Miriam Bryants låtar speciellt från Så mycket bättre sedan några partylåtar som Shots & Squats och Ganjaman
 
Hur ska du spendera din sista dag av 2015?
Som det ser ut just nu så ska jag bland annat äta middag och fira med mina fina vänner. Och vid tolvslaget förhoppningsvis möta upp laban!
 
Vad gjorde du på din födelsedag? 
På dagen myste jag bara med laban och senare på kvällen fest med vänner
Lärde du känna några nya människor? 
Ja massor av fina! Bland annat Stina som är en av mina närmsta vänner nu
 
Bästa köpet? 
No idea. Skulle nog säga mina birkenstock.
 
Beskriv året med tre ord. 
Händeslerikt, stressigt och ibland helt jävla otroligt bra
 
Och slutligen, dina planer inför 2016?
Än så länge har jag bara planerat att jobba på JC och fritids/dagis/skola. Men en och en annan festival har jag tänkt klämma in, en resa är ett måste (VILL RESA NUNUNU, har abstinens), flytta in i läggan och dona på där samt bara leva life haha. Nä men fan vad gött med ett nytt år - är hur taggad som helst! ÖH FÖRRESTEN FYLLER 20 ÅR 2016!!! Kan ju inte bli bättre haha!
 
2016 du är så jävla välkommen.

Comments
Fanny

Vilka tankar och mål om framtiden har du?

Svar: Har så mycket tankar och mål att jag nästan sprängs. Mycket små delmål men samtidigt så stora. Tidigare hade jag som mål att 2016 skulle jag ha ett jobb som jag tyckte om och trivdes med. Och nu har jag dessutom två stycken jobb som jag älskar! Så det jag fokuserar på just nu är att jobba så mycket jag kan och orkar och så småningom flytta in i lägenheten och bosätta sig där. Även att jag ska bli bättre med bloggen - ta bättre bilder och göra roligare inlägg, då jag älskar att vara kreativ.
Emma Öhgren

Datum: 2016-02-01 / 15:16:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar: