NEW BLOG

Har haft dålig uppdatering senaste veckan och det beror på att jag har en ny blogg på en annan bloggportal! Bloglovinföljarna kommer flyttas över till min nya blogg, och ni andra - hoppas ni hänger med dit! 
 
 
Min nya bloggadress: http://magazine.trendsales.se/blogs/emmaohgren
 
 
 

TODAY I'M TURNING EIGHTEEN

Ä N T L I G E N är det min tur att få fylla 18 år!!!

INHALE / EXHALE

/ details of my room /
 
Efter ett roligt jobbpass inatt har jag varit helt död idag. Vaknade alldeles för sent, sedan ikväll har jag övningskört lite och varit hos min saknade Emmelie ett tag som kom hem från Turkiet igår. Nu tänkte jag alldeles strax sova för imorgon är det halken som gäller hela dagen! Puss på er.

FIRST NOVEMBER

Hejsan! Äntligen är det första november vilket innebär såklart en ny månad och min födelsedag om fem dagar hihi. Igår fredag så umgicks jag med några tjejer hemma hos mig, vi lagade tacos och myste på innan vi drog vidare in till stan. Fick somna bredvid min favorit sedan så det blev ett perfekt avslut på min fredag. Idag har vi bara suttit i soffan och tagit det lugnt och om några timmar börjar jag jobba. Ikväll är det Dani M på mollys och vi personalen ska även vara utklädda, blir nog kul! PUSS.