LAST DAY OF THIS YEAR

Tio händelser som varit bra det här året? 

USA resan. Brännbollsyran med några av mina bästa vänner och som var starten på någonting bra i mitt liv. Sommarkvällen i Kajsas stuga med tolv härliga tjejer. Min 18-års dag. När jag och laban blev tillsammans. Valborgs som jag spenderade med massa härliga människor. En sommardag/kväll jag, mamma och elin spenderade i Umeå. Helgen jag och mina bästa vänner var i Långsjöliden. 

 

Vad är det bästa som hänt dig under året som gått? 

 Att jag fyllt 18 år, tagit körkort som förövrigt är världens frihet, och att jag  träffat nya underbara vänner. 

Hur skulle du beskriva din klädstil 2014? 

Tråkig och vardaglig. I början av året la jag mer tid på min klädstil men i slutet på detta år, efter sommaren iprincip så har jag inte alls lagt ner så mycket tid som jag velat på kläder.

 

Blev du kär i år?
Ja, i världens bästa.

Vilka länder besökte du? 

USA. 

 

Vilket var ditt största misstag? 

Att jag inte insåg tidigare vad jag inte mådde bra av, men som sagt man lär sig. Även att förlita sig och lägga tid och energi på människor som inte är värda det.

 

Vad spenderade du mest pengar på? 

Mat, kläder och festivaler/äventyr

Vad gjorde dig riktigt glad? 

Massor! Min familj, vänner och kärlek har gjort mitt år så jävulskt bra.

 

Mådde du bättre eller sämre under 2014 än vad du gjort tidigare år? 

I början av 2014 hade jag världens dip och mådde ganska dåligt. Men när sommaren började och hela denna höst och vinter har jag nog mått bättre än vad jag på länge någonsin mått!

 

Finns det något du önskar att du lagt mer tid på? 

Ja, förmodligen plugg som jag inte hade någon motivation eller energi till. 

Hur 2015 att skilja sig från det här? 

Jag hoppas och tror att 2015 kommer bli ett fantastiskt år och inte någonting likt de tidigare åren. Och redan nu vet jag att 2015 kommer innehålla bra och roliga saker! Som att jag tar studenten om cirka fem månader, har redan nu två resor i januari till Gran Canaria och London inbokade och även förhoppningsvis en till våren med mina två favoriter. Jag är riktigt taggad på ett nytt år!

 

Något du vill säga dig själv inför 2015? 

Som jag sa för ett år sedan - försöka stressa mindre för jag mår skit av det, och även leva i nuet och att jag ska tro på mig själv, då går det oftast ganska bra. 

 

Vilka låtar kommer att påminna dig om 2014? 

Ett fel närmare rätt - Den svenska björnstammen, I follow rivers - Lykke Li, Lovers of the sun - David Guetta, Stay high - Tove Lo, Wasted - Tiesto och massa massa fler..

Hur ska du spendera din sista dag av 2014?

Just nu sitter jag i sängen och ser film med min syster, sedan ska jag börja göra mig i ordning tills det är dax för att köra upp till stan och äta middag och förfesta med några fina personer. Sedan drar vi vidare till en fest där resten av mina vänner är och skålar in det nya året!

 

Vad gjorde du på din födelsedag? 

Det var en torsdag, hade sovmorgon och vaknade upp bredvid min pojke. Gick i skolan och hade en lektion och på kvällen firade min släkt och familj mig med tårta, presenter och massa mys. Dagen efter, fredagen, så hade jag födelsedagsfest hemma hos mig med alla mina favoriter.

 

Lärde du känna några nya människor? 

Ja flera stycken! När jag tänker efter så är det fler än vad jag trodde själv. Är så glad att jag lärt känna massa nya härliga människor som dessutom några av dem blivit mina vänner. 

Bästa köpet? 

Har inte köpt något särskilt i år förutom kläder och dylikt.

 

Beskriv året med tre ord. 

Händelserikt, stressigt och fantastiskt. 

TACK FÖR DETTA ÅR.